Про BUDMIX 2023

BUDMIX – це спеціалізована конференція для виробників будівельних сумішей, елементів фасадної теплоізоляції, постачальників сировини, хімії та інших гравців будівельної сфери. Цього разу виступи спікерів були на теми актуального стану ринку СБС (сухих будівельних сумішей) та архітектурних покриттів, питань відбудови України, ринку сировини для СБС, ситуації з робочими кадрами та просуванням тощо.

Наші делегати

Представили бренд наші комерційний директор, головний технолог та маркетолог. Професіонали команди Vanmix мали можливість поділитися з колегами професійними інсайтами, с партнерами обсудити можливе співробітництво, а з постачальниками сировини - потенційні поставки для досягнення найкращих показників якості наших продуктів.

Не тільки про професійні зв'язки, а й особистий розвиток

Наші співробітники мали чудову можливість покращити власні професійні навички, отримати нові знання та дізнатися вектор розвитку будівельного ринку України на найближчий рік.

Подяка організаторам

Дякуємо організаторам виставки за можливість бути частиною цього захоплюючого заходу! З нетерпінням чекаємо нових заходів, адже активність, розширення професійного світогляду та співпраця з колегами – ось що дозволяє нам рухатися вперед та ніколи не зупинятися на досягнутому!

повернутися до новин